Sáray Ponyva Kft.

Személyesen is eljönne hozzánk? Kérjük, előtte telefonáljon!

Vállalkozásunk nyitvatartása a külső munkáink miatt rapszódikus, sokszor kiszámíthatatlan. Ezért tisztelettel kérjük, hogy minden esetben egyeztessen velünk telefonon, mielőtt hozzánk elindul! Kérjük, mindig hívószámkijelzéssel telefonáljon, mert a hivószámtiltással indított hívásokat nem áll módunkban fogadni. Megértésüket köszönjük.
+36 (70) 314-1510 vagy +36 (20) 251 - 9114

Ponyvasátor készítés

A ponyvasátor az egyik legváltozatotasbb termékcsaládunk. Nemcsak a ponyvát készítjük el, hanem a tartó vázszerkezetet is felépítjük az összes szükséges lakatosmunkával, ha kéri.

  • Rendezvénysátor - Könnyen telepíthető, az oldala elhúzható. Nagyon praktikus megoldás. Ha sörsátrat szeretne bérelni, arra is van lehetőség, hívja központi telefonszámunkat!
  • Ipari, mezőgazdasági ponyvasátor - Nagy alapterület, masszív tartószerket, akár évtizedekre tervezre! Teljesen zárt vagy félig nyitott kivitelben is kérheti, bármilyen egyedi igényt ki tudunk elégíteni.
  • Mobil műhely - Nagyobb alapterületű, időjárásálló, fűthető megoldás, ha hosszabb ideig kell terepn dolgoznia vagy a telephelyére, otthonába egy mobilabb megoldást keres.
  • Egyedi ponyvasátor - Kerti sátor, jurta vagy egy logózott, teljesen egyedi megoldás? Ránk számíthat, kérjen egyedi árajánlatot.

Ponyvasátor videó

Ponyvasátor, ipari és mezőgazdasági sátor képek

Munkanapokon 06:00 - 14:00


Foglalt jelzés esetén nem kapok értesítést, mert nincs beállítva hívásvárakoztatás.

A legbiztosabb megoldás, ha megadja a telefonszámát és visszahívom Önt az első alkalmas időpontban.

Kérem, adja meg a nevét!

Csak számok --- A gyors és pontos ügyintézés érdekében legyen szíves megadni a telefonszámát is.

Csak akkor tudja elküldeni a személyes adatait, ha elfogadja az adatkezelési feltételeket.