Sáray Ponyva Kft.

Személyesen is eljönne hozzánk? Kérjük, előtte telefonáljon!

Vállalkozásunk nyitvatartása a külső munkáink miatt rapszódikus, sokszor kiszámíthatatlan. Ezért tisztelettel kérjük, hogy minden esetben egyeztessen velünk telefonon, mielőtt hozzánk elindul! Kérjük, mindig hívószámkijelzéssel telefonáljon, mert a hivószámtiltással indított hívásokat nem áll módunkban fogadni. Megértésüket köszönjük.
+36 (70) 314-1510 vagy +36 (20) 251 - 9114

Kapcsolat

A munkánk jellegéből adódan nagyon sokszor az ügyfeleknél dolgozunk, ezért a telephelyen nincs folyamatos ügyfélfogadás. Kérjük, minden személyes látogatás előtt egyzetessen időpontot telefonon vagy kérjen visszahívást az üzenetküldő űrlapunk segítségével.

Kérjük, mindig hívószámkijelzéssel telefonáljon, mert a hivószámtiltással indított hívásokat nem áll módunkban fogadni. Megértésüket köszönjük

Külföldi kiszállítás - Termékeink egy része online is megrendelhető, a kész ponyvát pedig postai úton jutattjuk el Önhöz. Járművek és hajók esetén több típushoz megvannak a szükséges adatok már nálunk, ezek hiányában viszont kérjük a pontos méreteket. Az így legyártott termékekhez kockázatmentesen adhatja fel rendelését, mert a kész ponyva illeszkedni fog.

Ügyvezető tulajdonos Sáray Márton
Cím 8448 Ajka-Bakonygyepes, Fő út 184.
(A Noszlopi elágazótól 200 m-re)
» térkép «
Mobil +36 (70) 314 - 1510
+36 (20) 251 - 9114
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

{rsform 3}