Sáray Ponyva Kft.

Személyesen is eljönne hozzánk? Kérjük, előtte telefonáljon!

Vállalkozásunk nyitvatartása a külső munkáink miatt rapszódikus, sokszor kiszámíthatatlan. Ezért tisztelettel kérjük, hogy minden esetben egyeztessen velünk telefonon, mielőtt hozzánk elindul! Kérjük, mindig hívószámkijelzéssel telefonáljon, mert a hivószámtiltással indított hívásokat nem áll módunkban fogadni. Megértésüket köszönjük.
+36 (70) 314-1510 vagy +36 (20) 251 - 9114

Ponyvagarázs készítés

A ponyvagarázs készítés vállalkozásunk egyik alaptevékenysége. A legnagyobb előnye, hogy könnyen és gyorsan telepíthető. Nincs szükség engedélyeztésre, mert a ponyvagarázs mobil megoldásnak számít. Többféle megoldás közül választhat:

  • Klasszikus ponyvagarázs - Zárt, téglalap alapterületű, ezért megjelenésében a hagyományos garázsokra hasonlít. Sokféle méretben készül, akár dupla beállásos is lehet. Viszont sokan kérik motorok számára vagy kisebb kerti tárolóként használva.
  • Kinyitható, harmonika ponyvagarazás - Egyszerű, de nagyszerű, ráadásul költséghatékony megoldás. Védi az autót az erős UV-sugárzástól, esőtől, jégtől, szennyeződésektől, páralecsapódástól. Még könnyebb áthelyezhető később, ha szükséges.
  • Autóbeálló - Oldalról részben vagy teljesen nyitott megoldás. Már a legegyszerűbb fa- vagy fém tartószerkezetre is felhúzható a tetőponyva és igény esetén az oldalponyva. Nagyon gyors és kedvező árú megoldás.
  • Egyéb megoldások, Bimini tető - Bármilyen meglévő épület oldalponyvákkal kiegészítve egy kellően zárt, átlátható megoldást biztosít, amivel védeni tudja járművét.

 

Kiemelt ajánlatunk:  Harmonika ponyvagarázs - A sátor anyaga könnyített uv stabil pvc ponyva, korrózióvédő festékkel kezelt zártszelvény szerkezettel. Ezt a termékünket minden esetben egyedileg megrendelésre készítjük. Előzetesen számítógépen az adott típushoz modellezünk. A garázs méreteit a benne tárolt autó határozza meg.

Szélessége minden esetben 240 cm. Ez mindenképpen szükséges hogy kényelmesen ki-be lehessen szállni az autóból. A hosszúsági méret az autó hossza + 80 cm minimum. Nyitás közben a ponyva belazul, és hogy ne érjen hozzá a karosszériához kellenek ezek a távolságok. Csúcsmagasság mindig a garázs teljes hosszának a fele. A garázs kész állapotban teljesen összeszerelve kerül átadásra, nem szétszerelhető! A szállítás is ebben az állapotban történik, általában az ügyfél oldja meg. Kisteherautó nyitott plató, vagy nagy méretű utánfutó, vagy trailer szükséges hozzá. Szállítóeszközről levéve azonnal használható. A rögzítő fülek felhasználásával dübellel lágy talaj esetén talajszeggel kell rögzíteni. A garázs jelenlegi ára nettó 550-610.000 Ft, a méret függvényében. (Szállítást nem tartalmaz!)

Egyedi ritka esetben szállítást is vállalunk, ennek költségei külön megállapodás részét képezi. Megrendelési folyamat: e-mailen a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre leadott megrendeléssel. Az autó pontos évjáratát és típusát megjelölve! Megrendelő név cím telefonszámmal. 50% előleg utalásával. Várható átvétel megrendeléstől és előleg fizetéstől számítva 2-6 hét. További információkért Hívjon minket, vagy írjon üzenetet.

Ponyvagarázs videók

Ponyvagarázs képek

A kapcsolatfelvételi űrlapunk pillanatnyilag nem elérhető. Kérjük, legyen szíves telefonálni vagy e-mailt írni: Kapcsolat